bruisende zaken

CRYOLIPOLYSE, juist nu er in deze tijd wat vetrolletjes zijn ontstaan!

CRYOLIPOLYSE, juist nu er in deze tijd wat vetrolletjes zijn ontstaan!

01-06-2020

Voor wie is deze behandeling geschikt? De cryolipolyse-behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet wegkrijgen. De cryolipolyse-behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Uw huid verdient het beste! Juist na deze weken van veel binnen zitten vraagt de huid iets extra’s.

ACTIE BODY-WIZARD DUO Buik 1 zone met grote plaatsing (eerder 2 plaatsingen!) 3 behandelingen + slimming serum Van € 1050,- voor € 500,- (in 1x te voldoen) Buik 2 zones met grote plaatsing + extra plaatsing 3 behandelingen + slimming serum Van € 1575,- voor € 900,- (in 2x te voldoen) Omdat uw en mijn gezondheid voorop staan, was mijn salon gesloten. Ik wil niets liever dan mijn vak weer uitoefenen: ik hoor van klanten dat ze me missen en ik mis mijn klanten. Ik heb me op alles voorbereid en de deur staat weer voor u open.

Pascaud Professional Treatment (60 min) à € 80,- Ter bestrijding van een droge, vochtarme huid.

Sans Soucis Collageenboost (90 min) à € 80,- Anti age behandeling ter bevordering van collageen, regenereert en hydrateert de huid.

Bernard Cassière seizoensbehandeling (60 min) à € 72,- Aangepast aan het seizoen en uw type huid.

Sinds ik begonnen ben als schoonheidsspecialiste weet ik het zeker: ik heb een van de mooiste beroepen die er zijn. Mijn klanten genieten van de goede verzorging en de ambiance van rust en ontspanning die ik hen bied, hun zelfvertrouwen neemt toe en daarvan geniet ik evenzeer. Naast vakmanschap heb ik een luisterend oor voor de mensen die ik behandel. Ik hecht waarde aan een persoonlijke sfeer.

Kitty

Laat u verwennen met de volgende behandelingen:

Hengstdalseweg 46, Nijmegen | 024 322 48 04 | info@studiokitty.nl | www.studiokitty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).