Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wij maken het verschil

Wij maken het verschil

01-07-2020

In 2007 opende Frans Knorth de deuren van zijn eigen makelaarskantoor in Bemmel. Samen met zijn team staat hij garant voor een actieve en persoonlijke begeleiding bij de verkoop en de aankoop van uw woning. Zij zetten zich voor 100% in om voor u het maximaal haalbare resultaat te behalen.

“Juist in deze overspannen markt is het belangrijk om net even een stapje harder te lopen dan de rest”, aldus Frans. “Het loont nog steeds om een makelaar in te schakelen. Uit onderzoek van de start-up makelaar vergelijker DatHuis blijkt dat de gemiddelde verkoopopbrengst meer dan € 18.000 hoger ligt wanneer u met een NVM makelaar werkt.”

Team van specialisten
Frans Knorth Makelaardij maakt het verschil dankzij het brede team van specialisten dat Frans in de loop der tijd om zich heen heeft verzameld; een marketeer, een Funda-specialist, een tekstschrijver, een fotograaf en een aankoopspecialist. “Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise.” Ook handig; Frans Knorth werkt samen met De Hypotheker, die in hetzelfde pand is gevestigd. Hier kunt u terecht voor een deskundig advies over de hypotheek die het beste bij u past.

Scherp onderhandelen
“We beschikken over een gedegen kennis van de regionale huizenmarkt en kunnen daarmee een realistische inschatting geven van de waarde van een woning. Dit vormt de basis van de onderhandelingen die we graag tot op het scherpst van de snede voeren.”

Optimale presentatie
“We halen alles uit de kast om uw woning te verkopen voor de hoogst mogelijke prijs. Een optimale presentatie van het huis is daarvoor essentieel. Als enige in deze omgeving maken we bijvoorbeeld gebruik van Matterport, waarmee mensen een indrukwekkende 3D virtuele tour krijgen door een huis.”

Geheel ontzorgen
Van de bezichtigingen tot het opstellen van de koopakte en de eindinspectie: Frans Knorth Makelaardij neemt graag alle werkzaamheden uit handen. “Als extra service kunt u geheel gratis gebruikmaken van onze verhuisbus. We werken bovendien op basis van ‘no cure no pay’.

U betaalt dus alleen bij succes!”

“Ga voor het beste verkoopresultaat”

Frans Knorth Makelaardij | De Plak 17, Bemmel | 0481-763963 | info@fransknorthmakelaardij.nl | www.fransknorthmakelaardij.nlwishbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).