bruisende zaken

Hippe kinderkleding voor iedere portemonnee!

Hippe kinderkleding voor iedere portemonnee!

01-09-2020

Kinderkledingwinkel NAME IT is gespecialiseerd in leuke kinderkleding tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf staat al ruim 20 jaar bekend om de hoogwaardige kwaliteitskleding en de uitstekende persoonlijke service.

‘Betaalbare kinderkleding volgens de laatste trends!’

Goede prijs-kwaliteitverhouding

NAME IT werkt met comfortabele materialen die tegen een stootje kunnen. Het brede assortiment begint bij maat 56 voor de allerkleinsten, en loopt op tot maat 176 met de stoere tienercollectie LMTD. Filiaalmanager van NAME IT in de Marikenstraat Dorret de Bruin legt uit: “We hebben een modieus en betaalbaar assortiment kleding voor iedereen tussen de 0 en 16 jaar. De collectie wordt iedere maand vernieuwd en springt daardoor snel in op de nieuwste modetrends. Er zijn meerdere filialen verspreid over Nederland en we leveren ook via Facebook”.

Perfect passende jeans

De winkelketen staat bekend om haar perfect passende broeken. “We zijn heel sterk in jeans. Onze jeans zijn van hoogwaardige kwaliteit en door de verstelbare taille is onze kleding geschikt voor iedere lengte en maat. Zo bieden we iedereen de perfecte pasvorm!”

Persoonlijke aandacht en advies

Die persoonlijke aanpak komt ook terug in de goede service die het bedrijf biedt. Dorret legt uit: “Mijn doel is om klanten in de Marikenstraat met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Ik hou ervan om mensen op een ongedwongen manier te helpen en te focussen op waar het kind of de tiener blij van wordt. Die extra aandacht geef ik graag en daar komen mensen ook vaak voor terug! We zien u graag in de Marikenstraat!”

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Gratis Big Shopper bij aankopen vanaf € 50,- bij Name It in de Marikenstraat. Maximaal 1 voucher per klant, zolang de voorraad strekt.

Marikenstraat 22 | 024 3220270 | www.nameit.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering