bruisende zaken

Mooi, stijlvol én verantwoord

Mooi, stijlvol én verantwoord

01-10-2020

De liefde voor vintage kleding kreeg Melanie Ansing-Hill, een geboren en getogen Zuid-Afrikaanse, met de paplepel ingegoten. Mede geïnspireerd door haar moeder opende ze in december 2019 Lady Duchess, een winkel waar je terecht kunt voor prachtige ‘pre-loved’ kleding, schoenen en accessoires van bekende merken. Daarmee ging een langgekoesterde wens in vervulling.

“Ik zie de spullen die worden ingebracht een beetje als adoptiekinderen”, vertelt Melanie enthousiast. “Aan ons de schone taak om ze te helpen aan een nieuw thuis. Kijk vooral eens kritisch naar de inhoud van je kledingkast. Is er ook bijzondere, aparte kleding bij die je niet meer draagt? Gooi het niet weg maar breng het naar Lady Duchess! Kledingstukken zijn ooit met veel zorg en liefde uitgekozen. Alle reden om ze een tweede leven te gunnen. Je maakt er een ander blij mee en het is ook nog eens goed voor het milieu.”

Je eigen persoonlijke stijl

Van tijdloze basics tot galajurken; je vindt het allemaal in de sfeervolle winkel van Lady Duchess. “Ik ben kieskeurig in wat ik aanneem, dus je kunt echt kwaliteit verwachten. Als Engelse Zuid-Afrikaanse streef ik naar een unieke fusie van oud en nieuw. Neem de tijd om vrijblijvend rond te snuffelen. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag om een bijzondere outfit te kiezen, die perfect aansluit bij jouw eigen persoonlijke stijl.”

Verbeter de wereld…

“Je kunt ervoor kiezen een deel van de opbrengst van je kleding te doneren aan goede doelen, waaronder Kinderfonds MAMAS van Afrika en vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Heb je nog vintage pareltjes thuis liggen en wil je anoniem een bijdrage leveren? We komen het maar al te graag bij je ophalen. Samen maken we de wereld een beetje mooier en schoner!”

Tip

Ook privé-shoppen of een shoppingfeestje met je vriendinnen behoren tot de mogelijkheden.

‘Fashion is what designers give you, style is how you wear it! Be unique, you’re worth it!’

Lady Duchess | Hertogplein 1, Nijmegen | 06-51733569 | www.ladyduchess.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere