Adverteren werkt!

Column

Rituelen voor jou of jullie

Rituelen voor jou of jullie

01-10-2020

Het leven staat nooit stil, ons leven staat bol van de veranderingen. Je gaat trouwen, samenwonen, krijgt kinderen met de liefde van je leven, je gaat emigreren of met pensioen. Soms neem je afscheid van iemand die belangrijk voor je is, ervaar je een tegenslag.

Hele belangrijke momenten die gemarkeerd mogen worden. Ik help je die veranderingen vorm te geven, ervaringen positief te benutten en de belangrijke momenten te markeren met diepgang.

Symbool als rode draad

“Samen met de klant geef ik vorm aan een ritueel dat past bij de persoon of personen en de mijlpaal. Een persoonlijk symbool vormt de rode draad in het geheel, daar zoek ik vervolgens muziek, woorden, beelden en handelingen bij. Ik breng iets met humor waar dat kan, en serieus waar het gewenst is.”

De missie

“Het is mijn missie een ritueel te creëren dat mensen raakt, verbindt en inspireert. Iets waar je nog heel lang met een goed gevoel op terug kunt kijken. Het gaat erom dat je even stil staat bij datgene wat er gebeurt en de emoties doorleeft, zodat je daarna weer verder kunt met je leven. In mijn ervaring voegt het zingeving toe, waar veel mensen in onze hedendaagse samenleving behoefte aan hebben.”

Ceremonieel spreker Ritueelbegeleider “Je hebt veel recht gedaan aan onze inbreng, die veel gemeenschappelijke elementen had, maar ook verschillende accenten en perspectieven. Dat maakte de ceremonie prachtig.” – een vader bij het afstuderen van zijn dochter.

“Alle aanwezigen hebben de dienst als zeer warm en gemoedelijk ervaren, het is een mooie uitvaart geweest naar ieders tevredenheid.” – mevrouw S.A. over de uitvaart van haar vader.

Wil je een (vrijblijvende) offerte aanvragen of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met me op.

Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43828424 welkom@mirandaschutten.nl www.mirandaschutten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).