Adverteren werkt!

bruisende zaken

Al 20 jaar shoppen in de Marikenstraat!

Al 20 jaar shoppen in de Marikenstraat!

01-11-2020

In september 2000 werd de Marikenstraat officieel geopend en daarmee bestaat de winkelstraat dit jaar alweer 20 jaar. Een mooi jubileum dat we met u hebben gevierd!

‘Dé perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen’

September ging van start met de Birthday Bash Loterij. Bij iedere aankoop van € 20,- of meer ontving de klant een voucher voor een leuk cadeau bij een van de winkels van de Marikenstraat. Zaterdag 26 september stond in het teken van het Birthday Bash Event. Tussen 12.00 en 17.00 uur deelden we (alcoholvrije) champagne uit en was er een DJ in een te gekke fiat 500. De kinderen konden samen spelen op een springkussen in de vorm van een taart! Het was een geweldige dag! In de Marikenstraat, de leukste winkelstraat gelegen in het hart van Nijmegen, bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Het unieke aan de Marikenstraat is de verdeling van winkels over de twee verdiepingen die door bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt het een sfeervolle locatie voor winkelend publiek. De winkelstraat is omgeven door genoeg parkeergelegenheid. En wat zeker niet mag ontbreken is de verlichting die het hele jaar door te zien is, wat winkelen in de Marikenstraat nóg gezelliger maakt!

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).