Adverteren werkt!

bruisende zaken

Weer terug op  het vertrouwde nest!

Weer terug op het vertrouwde nest!

01-11-2020

Hij is ongeveer anderhalf jaar weg geweest, maar sinds kort is hij weer terug op het oude nest; media-adviseur Frank van Geel. “Het voelt helemaal als vanouds. Gelukkig hoor ik van veel klanten en collega’s dat ze blij zijn dat ik terug ben, dat ervaar ik als een groot compliment.”

‘De klant is bij mij écht koning’

Frank heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Vierentwintig jaar lang werkte hij als trainer manufacturing bij Philips in Nijmegen. Daarna ging hij aan de slag bij Regiowerk (destijds dé vacaturekrant in de regio Nijmegen). In 2010 begon hij zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media. “In die hoedanigheid was ik verkooppartner van advertenties voor o.a. Podiumgidsen Nijmegen en Wijchen, LUX bioscoopreclame én Nederland Bruist”, vertelt Frank enthousiast. “Ik rolde overal binnen.”

Als vanouds

Na zes jaar kreeg Frank het aanbod om de verkoop te doen voor de regionale eetbestelsite www.besteljeeten.nl. Toen hier een eind aan kwam, had hij in oktober 2017 een eerste gesprek met Marcel Bossers; amper twee dagen later zat hij op het hoofdkantoor van Nederland Bruist in Breda. Hij kreeg Nijmegen en Rijk van Nijmegen Bruist onder zijn hoede en startte bovendien De Overbetuwe Bruist op. Anderhalf jaar later kon hij de verleiding niet weerstaan om toch nog een kijkje in de keuken te nemen bij een ander bedrijf en nam ontslag bij Bruist. Sinds september is hij echter terug van weggeweest.

100% inzet

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd, gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. Iets half doen kan hij sowieso niet, hij zet zich vanuit zijn passie voor media altijd voor 100% in. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langs gaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zet ook graag een stapje extra door bijvoorbeeld advertenties op mijn eigen Facebookpagina te zetten. Voorlopig heb ik genoeg nieuwe uitdagingen. Zo ga ik onder andere het online gebeuren een boost geven, daar liggen veel kansen!”

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel op 06-430 939 96 of mail naar fvgeel@nederlandbruist.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).