Adverteren werkt!

bruisende zaken

Vetrolletjes weg zonder operatie of speciaal dieet?

Vetrolletjes weg zonder operatie of speciaal dieet?

01-11-2020

Cryolipolyse, wat is het precies? Tijdens de cryolipolyse-behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, en vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Uw schoonheid is bij ons in goede handen!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig plaatselijk gekoeld zonder de huid aan te tasten. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, komt een natuurlijk verwijderingsproces op gang. Dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het aantal vetcellen te verminderen zijn er zichtbaar minder vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse-behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na drie behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De indrukwekkendste resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld één onderhoudsbehandeling per 12 maanden geadviseerd.

Voor wie is deze behandeling geschikt? De cryolipolyse-behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De behandeling is niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht kwijt? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

! ACTIE ! BODY-WIZARD DUO
Buik 1 zone met grote plaatsing (eerder 2 plaatsingen!)
3 behandelingen + slimming serum Van € 1050,- voor € 500,-

Buik 2 zones met grote plaatsing + extra plaatsing
3 behandelingen + slimming serum Van € 1575,- voor € 900,-

Vraag naar de voorwaarden

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hengstdalseweg 46, Nijmegen | 024 322 48 04 | info@studiokitty.nl | www.studiokitty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).