Adverteren werkt!

Column

 Met Nieuw Water het  najaar in!

Met Nieuw Water het najaar in!

01-11-2020

Investeren in je (drink)water is niet vanzelfsprekend. Toch is dat geen overbodige luxe, want de kwaliteit van ons dagelijkse water is essentieel voor vitale gezondheid!

Alles weten over Gezond Water? Vraag gratis de 7-delige e-mailserie aan: www.nieuwwaterwinkel.nl/email- serie-gezond-water/

Water heeft veel belangrijke functies te vervullen: alles in onze natuur is afhankelijk van de werkzaamheid van water. Denk bijvoorbeeld aan het basale reinigende en hydraterende vermogen. Zuivering en hydratatie van onze cellen is essentieel voor alle lichaamsprocessen en dus voor onze vitale gezondheid.

De kwaliteiten van water worden op moleculair niveau bepaald. De structurele ordening van de watermoleculen blijkt van belang voor het gedrag van water, ook in ons lijf. Die ordening en de biologische opneembaarheid van water kunnen wij beïnvloeden. We kunnen moleculair zuiveren, revitaliseren en herstructureren! Dat is goed nieuws, want vervuild, dood (energiearm) en chaotisch water werkt niet goed genoeg voor ons.

Daarom is mijn advies: zuiver en revitaliseer je (drink)water zodat het energie brengt, je cellen diepgaand ontgift en je hele lijf optimaal hydrateert. Je merkt dat het werkt: water van hoge kwaliteit drinkt gemakkelijker en je voelt je er direct beter bij!

Zuider Buiten Spaarne 76B 2012 AB Haarlem | +31 6-29572535 contact@nieuwwater.nl | www.nieuwwaterwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).