Adverteren werkt!

Column

‘Hoe een cliënt een team professionals stil kreeg tijdens een training’

‘Hoe een cliënt een team professionals stil kreeg tijdens een training’

01-11-2020

Vorige maand bracht ik een bezoek aan Cindy, een bijzondere vrouw, woonachtig bij het begeleid wonen van het RIBW. Samen keken we terug op een magische bijeenkomst, waarbij Cindy ons als gast door middel van haar filmpje en collages een inkijkje gaf in haar leven. Hoe ze zich in haar emotionele achtbaan staande houdt in de boze buitenwereld.

Wil je meer weten over mijn trainingsaanbod? Kijk op www.werkbewust.nl

Acht maanden geleden verzorgde ik samen met Kim Kraaijenzang (ervaringsdeskundige/co-trainer) een training aan een team hulpverleners van het RIBW over borderline persoonlijkheidsstoornis.

Cindy: “Het was voor mij lang geleden dat ik een positieve ervaring opdeed, omdat betrokken hulpverleners oprecht geïnteresseerd waren in mijn verhaal.” Tijdens deze magische bijeenkomst was er echt contact tussen Cindy en het team, die onder de indruk waren hoe Cindy kon benoemen wat er in haar omging en wat wel en niet helpend is.

Ik verlaat stuiterend van enthousiasme en compassie haar appartement, terwijl Cindy zegt: “Eigenlijk zou ieder team mijn filmpje moeten zien!” Waarop ik zeg: “Daar hou ik je aan! Als er interesse is in deze training, dan mag jij als gast jouw verhaal delen!” Cindy kijkt me lachend aan en zegt: “Ik kan toch niets fout doen, want dit is mijn verhaal en dat is ok!”

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Warme groet, Miranda

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).