Adverteren werkt!

bruisende zaken

Ontdek de unieke Homestock stijl!

Ontdek de unieke Homestock stijl!

01-11-2020

Gedreven om iets unieks neer te zetten, openden ras ondernemers Wouter Boon en Sita Baarsma de deuren van Homestock in het Raaksgebied in Haarlem. De pop-up interieurwinkel groeide in rap tempo uit tot een miniwarenhuis van 1.500 m², waar je terecht kunt voor bijzondere, in het oog springende meubels en accessoires die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Anno 2020 heeft Homestock zes vestigingen in Nederland. Naast Haarlem zijn er filialen in Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Breda en Utrecht.

Bombastisch, uitgesproken en verrassend

Voor je complete interieur
“Homestock staat voor uitgesproken en bombastisch”, vertelt brand manager Daisy van Leeuwen. “We staan bekend om de gekke accessoires en doen ons best om de meest aparte items op het spoor te komen. In de stijlkamers in onze winkels laten we zien dat die een verrijking kunnen zijn van je interieur. In onze visie is Homestock de hagelslag op je pindakaas. Wij staan voor niet voor de hand liggende combinaties, die verrassend goed werken.” Goed om te weten: Homestock heeft ook hele gave meubels, van eettafels tot dressoirs. “Je kunt bij ons zelfs je eigen bank samenstellen. Helemaal op maat, in de kleur en stof die jij wilt.”

Gratis stijladvies
“In onze winkels vind je geen gestyleerde hoekjes, maar een bonte mix van dynamische presentaties waar je eindeloos doorheen kunt dwalen. Laat je dus vooral inspireren. Een huis is in essentie een weerspiegeling van je eigen karakter. Wij vinden dat het dan ook belangrijk dat je bij ons lekker jezelf kunt zijn. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Dat zorgt voor een open sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Kom je er zelf niet uit?
Aan de hand van een van tevoren ingevulde vragenlijst geven onze stylistes je met plezier een gratis, geheel vrijblijvend stijladvies om te komen tot jouw eigen persoonlijke stijl.”

Homestock | Marikenstraat 47-51, Nijmegen | www.homestock.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).