bruisende zaken

Haarverwennerij pur sang

Haarverwennerij pur sang

01-12-2020

Toe aan een compleet nieuwe coupe of moet je kapsel alleen even bijgewerkt of bijvoorbeeld gekleurd worden, bij Salon Flor in het bruisende centrum van Nijmegen is iedereen meer dan welkom. “Samen creëren we het kapsel dat echt bij jou past”, aldus eigenaresse Flor.

‘Voor het kapsel dat echt bij jou past’

Flor is haarverwennerij pur sang, zoals ze het zelf omschrijven. “Bij ons staat de klant en diens haar echt centraal. Bij ons kom je niet alleen voor een knip- of kleurbeurt, maar voor een totale kappersbeleving waarbij je als klant volledig in de watten wordt gelegd.” En of je nu man, vrouw, jong of oud bent, iedereen is welkom om in een van de kappersstoelen van Salon Flor plaats te nemen. “Wij streven altijd naar perfectie als het gaat om haar. Hiervoor werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige duurzame en vegan producten voor het beste en zo natuurlijk mogelijke resultaat. Goed dus voor het milieu én voor de klant.”

De juiste coupe

Flor ademt het kappersvak en beoefent dit dan ook al meer dan twintig jaar met ontzettend veel passie en expertise. Hierdoor weten ze bij Salon Flor elke keer weer het kapsel te creëren dat echt bij jou past. “Ik vind het dan ook belangrijk om klanten altijd een goed en eerlijk advies te geven over wat mogelijk is met hun haar, zodat ze uiteindelijk met een goed gevoel, een lach op hun gezicht en een perfect passende coupe weer de deur uitgaan.”

Up-to-date

Krullen of stijl haar, lang of kort, bij Salon Flor ben je aan het juiste adres. “En om te zorgen dat wij ook op de hoogte zijn van alle laatste trends en ontwikkelingen volgen wij regelmatig trainingen, zodat we altijd up-to-date zijn in ons vakgebied.

Benieuwd geworden?

Maak dan gewoon een afspraak en kom langs bij Salon Flor!”

Salon Flor | In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering