bruisende zaken

Nieuwe eigenaar, nieuw elan!

Nieuwe eigenaar, nieuw elan!

01-12-2020

Al op jonge leeftijd was Cas Spanjers geïnteresseerd in alles wat met elektronica te maken had. De fascinatie voor elektronica is altijd gebleven. Als 16-jarige begon hij als stagiair bij Expert in Oss. In februari 2020 werd hij de nieuwe eigenaar van de Expert-winkel in Elst. “Hiermee is een langgekoesterde wens werkelijkheid geworden.”

Direct na de overname onderging de winkel een flinke verbouwing. “Alles is weer helemaal opgefrist”, vertelt Cas. “We hebben een nieuwe inventaris en door een andere indeling is de winkel zelfs wat groter geworden waardoor we ons assortiment nog beter kunnen presenteren.” Het team is gelukkig als vanouds, dus klanten treffen in de winkel bekende gezichten aan.

Ruime keuze

Er is een behoorlijk uitgebreid assortiment; van televisies en laptops tot wasmachines en stofzuigers. “Natuurlijk gaan we mee met de laatste ontwikkelingen; chromebooks, streaming audio en Oled/Qled televisies zijn momenteel helemaal hot. Verder zijn de luxe koffiemachines van het Zwitserse merk Jura ook bij ons te koop.”

Onderscheidende service

“Je kunt bij ons in een relaxte sfeer rondsnuffelen maar desgewenst voorzien we je graag van een persoonlijk advies op maat. Er is tegenwoordig zoveel op de markt, vanuit onze kennis en kunde helpen we jou om de juiste keuze te maken. We onderscheiden ons verder door onze scherpe prijzen én door onze uitstekende service. We bezorgen je aankopen netjes bij je thuis. Daarnaast hebben we een installatieservice; onze monteurs zorgen ervoor dat je inbouwapparatuur vakkundig wordt geplaatst. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook je televisie voor je installeren en zelfs ophangen. We ontzorgen de klant maar al te graag.”

Kom langs en ervaar het gewoon zelf!

‘We gaan volle kracht vooruit’

Expert Elst | Dorpsstraat 7, Elst | 0481-373379 | elst@expert.nl | www.expert.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef