Adverteren werkt!

column

Tyro, voor een perfecte huid

Tyro, voor een perfecte huid

01-12-2020

Ontdek TYRO! Baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.

Dr. A. Molenaar, een internationaal plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder. De ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Inmiddels ontwikkelt TYRO rum 25 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen.

Ontdek hoe u het mooiste in uzelf naar boven brengt, Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde en egale huid.

Met TYRO creëert u de perfecte huid. Ervaar zelf de pure weldaad voor uw huid bij Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’.

ACTIE: Elke nieuwe klant krijgt bij het maken van een afspraak een luxe miniatuur cadeau van Tyro Cosmetics!

Binnen de schoonheidssalon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Dit om u de tijd en rust te kunnen geven die u verdient. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. Ook voor het kopen van producten van de merken Tyro Cosmetics, Dalton Cosmetics, Make-Up Studio, Sienna X, Botanical Beauty, Slow Beauty, Universal Contour Wrap of cadeaubonnen kunt u te allen tijde bellen of mailen.

De hele maand december bij aankoop van DRIE huidverzorgingsproducten van TYRO Cosmetics een voucher cadeau voor 30 minuten rug-, nek- en schoudermassage!

Lavendel 256, Cuijk | 06-48086594 | info@beautyandwellnesscareluna.nl | www.beautyandwellnesscareluna.nl Open: Dinsdag - Woensdag - Donderdag van 9.30 tot 20.30 uur. Vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).