bruisende zaken

‘Niets is te gek!’

‘Niets is te gek!’

01-12-2020

Wil jij ook een keer echt leuke foto’s van jezelf en/of van je gezin? Informeer dan vooral eens bij ViWa Fotografie in Wijchen wat er mogelijk is. Op locatie of in de studio, de professionele fotografen van ViWa Fotografie vereeuwigen voor jou graag ‘het mooiste moment’.

Betaalbare foto’s van topkwaliteit voor iedereen

Vincent van der Linden opende in 2017 de deuren van zijn fotostudio. Ooit begon hij als hobby met het fotograferen voor landelijke en regionale dagbladen, maar na het volgen van een opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn besloot hij van zijn passie zijn werk te maken. En nog steeds volgt hij regelmatig cursussen. “Een must om je te blijven ontwikkelen als fotograaf. Bij ViWa Fotografie werken we in een team van vier vaste professionals, met ieder zijn eigen specialisme. Daardoor kunnen we eigenlijk alles; van kinder-, familie- en huwelijksfotografie tot new born en zwangerschapsfotografie.”

Puur en spontaan

In de ruime fotostudio kunnen – uiteraard geheel coronaproof – shoots worden uitgevoerd. “Vooraf maken we een kort praatje om er achter te komen wat je precies wil. Wat ons betreft kan er heel veel, niets is te gek. We hebben hier alle mogelijke attributen en achtergronden om de foto’s tot een succes te maken. Wil je de shoot liever op locatie doen, bij jou thuis of in de vrije natuur? Dat kan natuurlijk ook. Juist in de herfst kun je prachtige plaatjes schieten. Persoonlijk streef ik altijd naar pure, spontane foto’s. Het moet zo echt mogelijk zijn. We zijn bovendien snel; binnen een paar dagen kun je je bewerkte foto’s al in je bezit hebben. Als mensen hier met een ‘big smile’ de studio uitlopen en we later horen hoe blij ze zijn met hun foto’s, dan hebben wij ons werk goed gedaan!”

TIP! Boek nog snel een mini Kerst Fotoshoot voor een aantrekkelijke actieprijs!

Voor meer informatie zie www.viwafotografie.nl. Goed om te weten: er zijn ook regelmatig acties via Social Deal en Groupon dus houd het in de gaten.

ViWa Fotografie | Buys Ballotstraat 14, Wijchen | 06-29162043 | info@viwafotografie.nl | www.viwafotografie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie