Adverteren werkt!

Column

December 2020 wordt intiem!

December 2020 wordt intiem!

01-12-2020

Intiem betekent innig verbonden, huiselijk, knus. De feestdagen zullen dit jaar anders dan anders zijn; niet die grote familie bijeen, niet die hele vriendengroep samen.

Wat moet je nu als je gewend bent Sinterklaas te ontvangen met de hele familie, Kerst uitbundig te vieren met al je geliefden aan een lange tafel en met Oud & Nieuw flink uit te pakken? Iedereen kent zijn eigen rituelen in december. Wij zijn rituele wezens, wij hebben behoefte om belangrijke momenten in ons leven te markeren met een symbool, een ritueel én elkaar. Het verbindt ons! Maak daarom december dit jaar intiem! • Schrijf iedere week een brief aan je lieve vrienden. • Stuur je familie om de twee dagen een mooie kaart met een wens. • Trek lootjes met familie of vrienden en stuur een klein, zelfgemaakt cadeautje met een gedicht. • Deel jouw lievelingsrecept en spreek af dit op Kerstavond samen tijdens het videobellen te eten (en kook wat extra voor die eenzame buur). • Maak een winterwandeling met die ene persoon waar je al zolang een goed gesprek mee wilt hebben en sluit af met een glühwein bij de vuurkorf.

Wil je het nog knusser? Neem gerust contact met me op, ik denk graag met je mee.

Ceremonieel spreker Ritueelbegeleider “Je hebt veel recht gedaan aan onze inbreng, die veel gemeenschappelijke elementen had, maar ook verschillende accenten en perspectieven. Dat maakte de ceremonie prachtig.” – een vader bij het afstuderen van zijn dochter.

“Alle aanwezigen hebben de dienst als zeer warm en gemoedelijk ervaren, het is een mooie uitvaart geweest naar ieders tevredenheid.” – mevrouw S.A. over de uitvaart van haar vader.

Wil je een (vrijblijvende) offerte aanvragen of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met me op.

Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43828424 welkom@mirandaschutten.nl www.mirandaschutten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).