Adverteren werkt!

bruisende zaken

Hulp bij onverwerkte emoties, trauma’s en burn-out

Hulp bij onverwerkte emoties, trauma’s en burn-out

01-01-2021

Toen Petra van Lent zag dat veel mensen mede als gevolg van de coronacrisis tegen allerlei emotionele problemen aanliepen, wilde ze iets doen. Ze richtte het Emotie Loket op, van waaruit ze met haar jarenlange ervaring als coach mensen helpt om onverwerkte emoties en trauma’s te verwerken.

Krijg meer grip op jouw emoties!

“We komen veel mensen tegen die worstelen met schuldgevoelens, depressiviteit en een minderwaardigheidscomplex. Burn-out is momenteel eveneens een hot item”, vertelt Petra. “In veel gevallen ligt de oorzaak bij onverwerkte traumatische ervaringen uit het verleden. Denk aan een ongeluk, een overval, seksueel misbruik en meer recent een traumatisch verblijf op de intensive care van het ziekenhuis. Als je daar niets mee doet, veroorzaakt dit ontzettend veel stress in je lichaam en kun je er zelfs ziek van worden. Alle reden dus om die oude pijn aan te pakken.”

Helen zonder woorden

Het Emotie Loket kiest voor een unieke aanpak. “We bieden een overzichtelijk 12-stappenplan dat je in gemiddeld zeven werksessies van twee uur door- loopt. We combineren de gesprekken met ‘debuggen’. Daarbij gebruiken we een bio resonantie apparaat om op een dieper niveau te komen, bij zaken die spelen in het onderbewustzijn. Het is vaak lastig om te praten over de heftige dingen die je hebt meegemaakt. Dankzij deze methode hoeft dat ook niet. Met een paar zinnen breng je de herinneringen en de emoties naar boven, waarna je op energetisch niveau meteen de spanning er af haalt.”

In korte tijd een positieve verandering

“Ook kinderen die gepest worden en baby’s die last hebben van een traumatische geboorte kunnen we zo helpen. Het werkt voor iedereen. Het is mooi dat je op deze manier in staat bent in heel korte tijd een verschil te maken in iemands leven. Dit is mijn passie. Mensen komen hier vaak diep ellendig binnen en hebben al van alles geprobeerd, zonder succes. Ik vind het geweldig om ze te zien opbloeien als ze hier een paar keer zijn geweest. Dat geeft veel voldoening.”

Tip: Via www.emotieloket.nl kun je een gratis adviesgesprek aanvragen!

Emotie Loket | info@emotieloket.nl | www.emotieloket.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).