Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wij staan voor     duurzaam!

Wij staan voor duurzaam!

01-01-2021

Bij Salon Flor hebben we niet alleen liefde en passie voor het kappersvak, maar wij streven ook graag naar een betere wereld. Wij proberen zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Daarom werken we samen met Authentic Beauty Concept.

‘wij hebben een visie die ook bij jou past’

Wij proberen dit in de gehele salon door te voeren. Zo nemen wij onze energie af bij Greenchoice en vier maanden geleden zijn wij overgestapt naar andere haarproducten voor in de salon. Zij delen dezelfde normen en waarden op het gebied van kijken naar de wereld en de hoge kwaliteit op gebied van haarverzorging. Wij werken nu samen met Authentic Beauty Concept. Zij zijn naast heel duurzaam ook nog eens 100% vegan. Van de verpakking, het product tot aan het promotiemateriaal; overal is goed over nagedacht om een perfect resultaat te krijgen met betrekking tot je haar en zo min mogelijk belasting op het milieu.

Net als onze kapsalon hebben ook onze producten een ziel. Authentic Beauty Concept is meer dan alleen producten. Het is ook een visie, een way of life. (#authenticbeautymovement). Het is een salon exclusief merk en Salon Flor is de enige salon in Nijmegen die Authentic Beauty Concept verkoopt.

Verder recyclen wij onze producten, scheiden wij ons afval en drukken promotiemateriaal op gerecycled papier.

Benieuwd geworden? We vertellen je er graag alles over.

Salon Flor | In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | www.salonflor.nl Facebook.com/Flor- salonflornijmegen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).