Adverteren werkt!

Column

Ik zoek jullie!

Ik zoek jullie!

01-02-2021

In de maand van de liefde, van Valentijnsdag, ben ik op zoek naar mensen die dit jaar gaan trouwen en hun trouwdag iets extra’s willen geven. Bruidsparen die zoeken naar een ceremonie die heel bijzonder en persoonlijk is, op maat gemaakt, een ceremonie met diepgang en betekenis.

Bijzondere Bruidsparen van 2021

Met mij als jullie ceremonieel spreker en rituelenmaker krijgen jullie een unieke ceremonie op maat. Een ceremonie met een thema en een symbool dat helemaal bij jullie past. Een ceremonie met een krachtig ritueel, dat voortkomt uit jullie symbool.

Geen enkel bruidspaar is hetzelfde. Daarom is geen enkele ceremonie van mij hetzelfde.

Ik maak samen met jullie een eigen prachtige start van dé dag van je leven. Met jullie muziek, met sprekers die jullie na aan het hart liggen, met eigen inbreng op een voor jullie speciale locatie. Ik zorg ervoor dat alles tot één geheel wordt. Eén geheel met aandacht voor de liefde voor elkaar, met ruimte voor humor en emotie, serieus waar dat gewenst is, luchtig waar dat kan.

Daar neem ik uitgebreid de tijd voor. In verschillende gesprekken leer ik jullie beter kennen en gaan we samen de diepte in. Wat verbindt jullie écht? Wat maakt jullie zo bijzonder voor elkaar? Wat maakt jullie sámen zo bijzonder? Waarom gaan jullie samen door als echtpaar? Wat is jullie levensvisie en wat wil je meegeven aan jullie gasten met jullie huwelijk?

Dus ben je op zoek naar een écht bijzondere ceremonie voor dé dag van jullie leven?

Een huwelijksceremonie die geen standaardpraatjes bevat, wel heel ceremonieel is maar niet kerkelijk, een ceremonie die raakt en verbindt en een ceremonie waar iedereen nog lang met heel veel liefde op terugkijkt?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende Big Day Brainstorm.

Ceremonieel spreker Ritueelbegeleider “Je hebt veel recht gedaan aan onze inbreng, die veel gemeenschappelijke elementen had, maar ook verschillende accenten en perspectieven. Dat maakte de ceremonie prachtig.” – een vader bij het afstuderen van zijn dochter.

“Alle aanwezigen hebben de dienst als zeer warm en gemoedelijk ervaren, het is een mooie uitvaart geweest naar ieders tevredenheid.” – mevrouw S.A. over de uitvaart van haar vader.

Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43828424 welkom@mirandaschutten.nl www.mirandaschutten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).