Adverteren werkt!

bruisende zaken

15 jaar Nederland Bruist!

15 jaar Nederland Bruist!

01-03-2021

Dit jaar vieren we met alle medewerkers van Bruist ons 15-jarig jubileum en daar zijn we stiekem bijzonder trots op!

In 2010 kwam ik in contact met Fausto Sassen, franchiser van de regio’s Nijmegen, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk Bruist. Hij was dringend op zoek naar versterking voor de advertentieverkoop. Als Frank van Geel Media heb ik jaren met veel plezier met hem samengewerkt. Toen Fausto ging stoppen als franchiser van Bruist omdat hij een nieuwe uitdaging gevonden had, tipte hij mij om contact te zoeken met Marcel Bossers, de eigenaar van Nederland Bruist. In 2017 kreeg ik na enkele leuke gesprekken met Marcel Nijmegen Bruist en Rijk van Nijmegen Bruist onder mijn hoede en startte ik tevens Overbetuwe-Lingewaard Bruist op. Sinds kort heb ik samen met een collega ook de Maashorst Bruist onder mijn hoede.

Inmiddels is Nederland Bruist uitgegroeid naar 37 maandelijkse, regionale magazines waarvan 30 regio’s in Nederland, 5 in België én op Ibiza en Marbella.

Wist je dat je op de website www.nederlandbruist.nl alle regio’s online kunt lezen? Daarnaast heeft iedere regio een eigen Facebookpagina met daarop de uitingen van onze klanten en voor een aantal regio’s inmiddels ook Instagram.

Al en met al een topprestatie die we in 15 jaar gerealiseerd hebben en waar ik dagelijks met heel veel plezier deel van uitmaak. Wat heb ik toch een superleuke baan!

Media-adviseur Frank van Geel is inmiddels alweer acht jaar werkzaam voor Nederland Bruist, eerst als zelfstandige met zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media, waarin hij samenwerkte met franchiser Fausto Sassen, en nu alweer een aantal jaren in loondienst.

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd, gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langsgaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel op 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).