Adverteren werkt!

bruisende zaken

Adverteren of communiceren?

Adverteren of communiceren?

01-04-2021

Elke week bezoek ik bedrijven met als doel een langdurige samenwerking aan te gaan. Ik heb al bij meerdere bedrijven gewerkt en daar was mijn functie vaak advertentieverkoper. Bij Nederland Bruist is mijn functie media-adviseur en dat betekent iets heel anders dan alleen advertenties verkopen.

We bellen de potentiële klant met als doel een afspraak in te plannen om te praten over de unieke mogelijkheden die we binnen Bruist bieden. Soms wordt mij aan de telefoon al de vraag gesteld: “Wat kost het?” Natuurlijk wil men weten wat iets kost, maar het is veel belangrijker wat het op kan leveren. Daarom is een afspraak inplannen zo belangrijk.

Want adverteren in Bruist gaat vooral om de boodschap die jij communiceert aan je doelgroep. Er zit namelijk een heel groot verschil in gewoon adverteren of echt communiceren met jouw doelgroep. Daarnaast is het ook belangrijk dat je boodschap duidelijk is en dat die aansluit bij jouw identiteit.

De visie van Nederland Bruist is ondernemers helpen om op de juiste manier te adverteren, waardoor de naamsbekendheid omhoog gaat.

Ben je ondernemer en wil je meer weten over het verschil tussen adverteren en communiceren? Ik heb inmiddels heel veel voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die we zijn aangegaan en ik kan je helpen om op de juiste manier te adverteren. Bel me, ik plan graag een afspraak in!

Media-adviseur Frank van Geel is inmiddels alweer acht jaar werkzaam voor Nederland Bruist. Eerst als zelfstandige met zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media, waarin hij samenwerkte met franchiser Fausto Sassen, en nu alweer een aantal jaren in loondienst.

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langsgaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel op 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).