Adverteren werkt!

bruisende zaken

Succesvolle samenwerkingen

Succesvolle samenwerkingen

01-05-2021

Voor mij als media-adviseur is het heel belangrijk om regelmatig contact te hebben met mijn klanten. Wekelijks plan ik evaluatiegesprekken in, omdat ik graag wil weten of ze tevreden zijn over hun advertenties, de respons en de reacties die ze krijgen.

Tijdens deze gesprekken hebben we het over onze samenwerking en sparren we over de uitingen die ze in de Bruist-magazines plaatsen. Ik bespreek mijn ideeën en (nieuwe) mogelijkheden en laat daar diverse voorbeelden van zien.

Onlangs was ik bij mijn klant Jessy Lusing van The Beauty Boutique in Huissen. Tijdens dit leuke gesprek heb ik een aantal gave ideeën gepresenteerd en Jessy was daar zo enthousiast over dat wij een hele nieuwe campagne gaan opzetten. We gaan Jessy compleet ontzorgen met een fotosessie, een redactioneel interview en we gaan een serie advertenties, acties en deals maken, waarmee ze gaat rouleren.

Hiermee gaat zij echt communiceren met haar doelgroep! Er zit namelijk een heel groot verschil tussen adverteren en op de juiste manier communiceren met jouw potentiële doelgroep.

Ben je ondernemer en wil je meer weten over het verschil tussen adverteren en communiceren? Ik heb inmiddels heel veel voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die we zijn aangegaan en ik kan je helpen om op de juiste manier te adverteren. Bel me, ik plan graag een afspraak in!

Media-adviseur Frank van Geel is inmiddels alweer acht jaar werkzaam voor Nederland Bruist. Eerst als zelfstandige met zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media, waarin hij samenwerkte met franchiser Fausto Sassen, en nu alweer een aantal jaren in loondienst.

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langsgaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel op 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).