Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Exclusieve kunst voor iedereen

Exclusieve kunst voor iedereen

01-06-2021

Eindelijk is het zover voor de Nijmeegse ondernemer Robert-Jan Egberts. Deze maand opent hij zijn eigen galerie in de Nijmeegse Van Welderenstraat: Gallery 024. “En daar ben ik ontzettend trots op!”

Onze collectie is groot en divers

Robert-Jan is niet nieuw in de kunstwereld. “Ik ben al zo’n 25 jaar werkzaam in deze branche”, vertelt hij enthousiast. “En al die jaren had ik in mijn achterhoofd de wens om ooit een eigen galerie te openen in ‘mijn’ Nijmegen. Uiteindelijk heb ik ook daadwerkelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik op zoek gegaan naar een geschikt pand. Toen ik op het oude bankgebouw waarin Gallery 024 nu gevestigd is stuitte, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Niet alleen het pand zelf is perfect, maar ook de locatie.”

Toegankelijk

Verwacht bij Gallery 024 geen standaard kunstwerken. “Integendeel. Wij staan voor exclusieve, hedendaagse kunst. Van mixed media tot popart en van sculpturen tot fotografie. Onze collectie is groot en divers, zodat we eigenlijk voor iedereen wel wat naar wens bieden.” Robert-Jan is namelijk van mening dat elk huis vraagt om passende kunstwerken. “Daarmee laat je immers mede zien wie je bent en waar je voor staat. Vandaar dat wij naast de verkoop van kunstwerken ook fungeren als kunstuitleen om kunst toegankelijk te maken voor een nog bredere doelgroep. Bij Gallery 024 verkopen we bovendien leuke ‘art gifts’, bijzondere cadeautjes om te geven (of om gewoon zelf te houden).”

Verstand van kunstzaken

Op de vraag waarom je dan naar Gallery 024 moet voor een kunstwerk, heeft Robert-Jan zijn antwoord meteen paraat. “Natuurlijk omdat wij echt een hele gave en exclusieve collectie bieden, maar zeker ook omdat wij verstand hebben van kunstzaken en ontzettend enthousiast zijn over wat wij doen. Voor ons is het dé uitdaging om voor iedereen een passend kunstwerk te vinden en de mensen te blijven verrassen met onze continu wisselende collectie.

Nieuwsgierig geworden? Loop dan gewoon eens binnen. We staan voor je klaar!”

Robert-Jan Egberts | Van Welderenstraat 10, Nijmegen | 024-3030040 | Info@gallery024.com | www.gallery024.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).