Adverteren werkt!

bruisende zaken

Modieuze kleding voor stoere mannen

Modieuze kleding voor stoere mannen

01-06-2021

In maart 2020 opende nieuwkomer Specialty Store haar deuren in Zwolle. Voor de tweede vestiging koos het bedrijf voor de Marikenstraat in Nijmegen. De stoere uitstraling van de Specialty Store komt tot uitdrukking in de inrichting van de winkel.

‘We zijn een echte mannenwinkel’

Een grote bar is dé eyecatcher in het geheel. “De meeste mannen shoppen niet voor hun plezier. Wij doen ons uiterste best om het winkelen voor hen zo leuk mogelijk te maken”, vertelt Minggus Titarsole.

“Eind maart zijn we officieel geopend”, vervolgt Minggus. “Door de lockdown hebben we een beetje een valse start gehad, maar gelukkig zijn we nu gewoon open. We merken dat mensen echt weer zin hebben om te winkelen.”

Zeer uitgebreide collectie

De Specialty Store is dé specialist in mannenkleding van de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. “Deze vullen elkaar perfect aan. In alle drie de merken zijn wij de grootste aanbieder van Nederland: als je het bij ons niet kunt vinden, vind je het nergens. We bieden bovendien ook qua maten een hele brede range: S t/m XXL en lengtematen t/m 38.”

Een beleving

“Het is hier allemaal heel relaxed en ongedwongen, we maken graag een lolletje. Aan de bar kun je uitrusten met een kopje koffie of een flesje bier. Achter de bar hangt een groot televisiescherm: in het weekend zetten we steevast Formule 1 of voetbal op. En als je iets hebt gekocht, krijg je vaak een leuke ‘give-away’ mee, zoals speakers, een scheersetje of een bioscoopbox. Wat ons betreft moet het een feestje zijn om hier te komen.”

Een stapje verder

“We vinden het een uitdaging klanten te verleiden niet altijd te kiezen voor het vertrouwde, maar net een stapje verder te gaan. Het geeft een kick als ze dan vervolgens met een ‘big smile’ de winkel uit lopen, helemaal blij met hun nieuwe aanwinsten.”

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

Dé mooiste winkelstraat van Nijmegen

Marikenstraat 31-33 | 024-2036213 | www.specialtystore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).