Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Sissy-Boy: van outlet naar volwaardige store

Sissy-Boy: van outlet naar volwaardige store

01-07-2021

Sissy-Boy had al circa anderhalf jaar een outlet winkel in de Marikenstraat. Tijdens de lockdown is deze omgetoverd tot een volwaardige, stijlvolle store van maar liefst 800 m², waar je niet alleen terecht kunt voor de Fashion-collectie (dames, heren én kinderen) maar ook voor de Homeland-collectie.

Dé mooiste winkelstraat van Nijmegen

“Als je hier binnenkomt, is het de bedoeling dat je wordt verrast door het aanbod én de totaalbeleving”, vertelt storemanager Maarten. “We nemen mensen mee op reis en doen ons best om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. De Fashion- en Homeland-collectie zijn volledig op elkaar afgestemd: ze vormen één samenhangend geheel en zo presenteren we het ook in de winkel.” Vrolijke, uitbundige stijl “Kenmerkend voor Sissy-Boy is de vrolijke, uitbundige stijl. Dat vertaalt zich in kleurrijke designs en bloemenprints. Deze stijl blijkt jong en oud aan te spreken, iedereen komt hier binnen, zelfs hele gezinnen. Het leuke is dat vader en moeder hier exact dezelfde outfit kunnen kopen als hun kinderen.” Zeer uitgebreide collectie De Homeland-collectie omvat onder andere banken, kasten, tafels en stoelen. “Maar ook accessoires als sieradendoosjes, kandelaars, kaarsen en wijnkaraffen, evenals keukenartikelen zoals serviezen en vele soorten olie en azijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het.” Het enthousiaste, allround team van Sissy-Boy staat voor je klaar om je te helpen bij je keuze. “Of het nu gaat om je outfit of je interieur, we denken graag met je mee.” Vier het leven “Het mooie is dat er echt een verhaal zit achter de collecties. De komende tijd staat het thema ‘Joie de vivre’ centraal. We vieren dat het zomer wordt en dat er langzaam steeds meer mag. Daar spelen we ook op in met bijvoorbeeld een collectie feestelijke jurken. Iedereen heeft zin om weer een keer uit te pakken en dan wil je er natuurlijk op je best uit zien.” Breng snel een bezoek aan de nieuwe store in de Marikenstraat en laat je inspireren: Life designed with Sissy-Boy!

In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

info@marikenstraat.nl www.marikenstraat.nl

Marikenstraat 37 | 024-2047800 | www.sissy-boy.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).