Adverteren werkt!

bruisende zaken

Al ruim 13 jaar een  succesvolle samenwerking!

Al ruim 13 jaar een succesvolle samenwerking!

01-07-2021

Hans en zijn vrouw Chrisan zijn al klant vanaf het eerste uur. Zij begonnen met adverteren in Land van Cuijk Bruist toen hun schoenenwinkel nog in Mill gevestigd was. Na de verhuizing naar winkelcentrum Malden zijn ze verder gegaan met adverteren in Rijk van Nijmegen Bruist. En inmiddels staan ze al ruim 13 jaar maandelijks naar volle tevredenheid in Bruist!

Uiteraard tijd om bij deze fantastische mijlpaal stil te staan. Hans en Chrisan bedankt voor jullie vertrouwen in Bruist en geniet van de heerlijke fles BRUT!

Ben je op zoek naar leuke betaalbare schoenen?
Dan ben je bij Gremmen Footwear aan het juiste adres. Ze hebben een breed assortiment aan dames- en herenschoenen in alle prijsklassen. Daarbij bieden ze ook andere lederwaren en accessoires aan om jouw outfit nog completer te maken! Leuke betaalbare schoenen nodig? Kom eens langs! Gremmen Footwear | Winkelcentrum 21, Malden 024-7676555 | www.gremmenfootwear.nl

Ben je ondernemer en wil je meer weten?

Ik heb inmiddels heel veel voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die we zijn aangegaan en ik kan je helpen om op de juiste manier te adverteren.

Bel mij en ik plan graag een afspraak in!

Media-adviseur Frank van Geel is inmiddels alweer acht jaar werkzaam voor Nederland Bruist. Eerst als zelfstandige met zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media, waarin hij samenwerkte met franchiser Fausto Sassen, en nu alweer een aantal jaren in loondienst.

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langsgaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel via 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Nijmegen Bruist

Rouwkost & Troostvoer
Rouwkost & Troostvoer
Nijmegen Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
Nijmegen Bruist


Ik zoek jullie!
Ik zoek jullie!
Nijmegen Bruist

Reset
Reset
Nijmegen Bruist


MINDSET
MINDSET
Nijmegen Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).