Adverteren werkt!

Column

Ben jij al terug bij normaal?

Ben jij al terug bij normaal?

01-08-2021

De wereld opent zich langzaam, op de meeste plekken zijn de mondkapjes verbannen, miljoenen (eerste) vaccinaties zijn gezet en terrassen en restaurants zijn weer open.

We zijn terug, terug bij ons normale leven van voor corona. “We hebben onze vrijheid terug”, hoorde ik deze week iemand zeggen.

Om te ervaren wat vrijheid werkelijk betekent moet je er eerst in beknot zijn. Om te ervaren wat een normaal leven is moet het leven zich eerst als abnormaal aan je geopenbaard hebben.

Hoe normaal voelt het leven nu voor jou?

Misschien voelt het voor jou helemaal niet normaal, omdat je iemand bent verloren tijdens corona, omdat je jezelf bent verloren tijdens corona.

Herken je het dat je eigenlijk graag terug wilt naar het normale leven maar niet weet hoe je dat moet doen? Denk je dat het tijd is om het roer om te gooien, maar durf je niet? Is het anders, en weet je niet hoe je je staande moet houden? Je leven is wat je kiest dat het is. Maar daarvoor moet je wel weten waaruit je kiezen kan. Dus iedereen die worstelt met hoe het is, verdrietig of boos is over hoe het gaat, of uit het veld geslagen is, is welkom in mijn praktijk Rouwkost&Troostvoer. Omdat ik je help te zien waar het om draait, waar jouw normaal is en wat jou energie geeft. Zodat je kan kiezen. Zodat je weer ruimte kunt scheppen voor jezelf. Zodat je je leven kan genieten met jouw eigen levenslust. Onvoorwaardelijk en met jouw eigen normaal.

Daar is lef voor nodig, dat is een ware kunst. En ik help je daarbij.

Be the Active Hero of your own life!

Plan eens vrijblijvend een half uurtje met me in via www.rouwkostentroostvoer.nl/contact

Miranda Schutten Rouw- & Verliesdeskundige Professional op het gebied van: Rouw- en verliesbegeleiding Ritual coaching (Loopbaan)coaching HR management “Na mijn studie had ik geen idee wat ik wilde. Miranda heeft me geleerd om te gaan met onzeker- heden en het leven met beide handen aan te grijpen!” BENTE, 24 “Miranda heeft me geholpen het overlijden van mijn vrouw een plekje te geven. Samen hebben we een prachtig ritueel bedacht.” JOHN, 56

Praktijk voor lef, levenslust & levenskunst. Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43 82 84 24 welkom@rouwkostentroostvoer.nl www.rouwkostentroostvoer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).