bruisende zaken

Doorman, 110 jaar familiehistorie

Doorman, 110 jaar familiehistorie

01-09-2021

In de 110 jaar van haar bestaan heeft Doorman, een winkel in audio, televisie en huishoudelijke apparaten, een grote trouwe klantenkring opgebouwd. De zaak werd ooit opgericht door overgrootvader Jacques. Anno 2021 staat de vierde generatie in de persoon van Sabine aan het roer, maar vader Jos is ook nog in de winkel te vinden.

“Wij verkopen eigenlijk alles waar een stekker aan zit”, grapt Sabine. “Van scheerapparaat tot wasmachines, van blenders tot televisies.” Een groeimarkt is inbouwapparatuur, denk aan een inbouwvaatwasser of -oven.

“Hiervoor komen we bij de mensen thuis om op te meten, zodat we hen kunnen voorzien van een passend advies.” Het is kenmerkend voor de uitstekende service waar Doorman bekend om staat. “Thuisbezorgen en installeren, maar ook reparatie en onderhoud door onze eigen technische dienst: het is allemaal mogelijk. Doordat veel medewerkers al jaren bij ons werken, tref je bovendien altijd een bekend gezicht.” Doorman speelt in op de nieuwste trends. “Niet alleen televisiekijken en muziek luisteren gaat bijvoorbeeld via WIFI: hetzelfde geldt voor steeds meer huishoudelijke apparaten, die via apps kunnen worden bediend. Daarnaast bewijzen merken als Smeg en Boretti dat huishoudelijke apparatuur niet alleen functioneel is, maar ook mooi kan zijn. Met deze producten haal je een stukje design in huis; een verrijking van je interieur.”

‘Onze uitstekende service is van alle tijden’

Ziekerstraat 29 t/m 35, Nijmegen | 024-3221220 | info@doorman.nl | www.doorman.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere