Adverteren werkt!

bruisende zaken

Comfort & fashion

Comfort & fashion

01-09-2021

In november 1937 startte mijn opa, Theo Jansen, met zijn eerste schoenenwinkel aan de Burchtstraat in Nijmegen, vlak naast het stadhuis. Hij was vertegenwoordiger van een Nijmeegse schoenenfabriek en begon met wat we nu een “pilot store” zouden noemen; een winkel met de hele collectie van de fabriek. Mijn opa adverteerde met teksten als “Passende schoenen voor iedere voet”.

Nog steeds prijkt de naam van mijn opa trots op de gevel. Ik vind passende schoenen vinden voor iedere voet het allerleukste om te doen. Meer dan 80 jaar voortbestaan lukt alleen door steeds mee te bewegen met de tijd. Onze collectie is altijd up-to-date met de leukste schoenen, ook voor steunzooltjes of bredere voeten. Natuurlijk hebben we ook een fijne webshop waarop u kunt zien wat we in huis hebben.

Tóch ontvang ik u het liefst in de winkel samen met mijn team van ervaren medewerkers, die precies weten wat er bij uw voet past én op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Er zijn zoveel leuke schoenen te koop die ook geschikt zijn voor uw zooltjes. Ieder seizoen zetten we onze mooiste modellen op de foto op. Deze keer waren we te gast in Museum de Bastei, waar onze schoenen in naturel tinten prachtig kleurde bij de collectie van het Natuurmuseum.

Beige en taupe zijn in ieder geval kleuren die we dit jaar meenemen naar de winter voor een zacht en natuurlijk beeld.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.theojansenschoenen.nl of natuurlijk in onze winkel.

Hartelijke groet, Natalie Jagtenborg, Eigenaresse Theo Jansen schoenen

Passage Molenpoort 2, Nijmegen 024-6844263 | www.theojansenschoenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).