Adverteren werkt!

bruisende zaken

Vers Hollands Lamsvlees

Vers Hollands Lamsvlees

01-09-2021

Wist u dat wij ‘bijna’ het hele jaar door vers Hollands lamsvlees in ons assortiment hebben?

De biologische schapenhouderij is maar een kleine markt in Nederland. Maar doordat onze boeren onderling goede afspraken maken over de periodes waarin ze hun schapen laten aflammeren, is het toch mogelijk dat wij elke week mooi en kwalitatief goed lamsvlees in huis krijgen.

Ons lamsvlees is te herkennen aan de subtiele smaak, de malse structuur en de licht ziltige, uitgesproken smaak. Vlees van het Hollands lam is perfect geschikt om te bakken, braden, stoven of grillen. Omdat wij de lammeren in zijn geheel binnenkrijgen en wij alles van kop tot staart verwerken, kunt u bij ons elk gewenst stukje vlees van het lam krijgen. Wij verwerken het dier van kop tot staart, dus alles krijgt een bestemming. Van mooie lamsbout en koteletjes tot worstjes, burgers en zelfs een botje voor de hond.

Dus bent u liefhebber van dit smaakvolle stukje vlees, kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze winkel en laat u verrassen door ons assortiment.

Onze moderne, biologische slagerij De Groene Weg Nijmegen is voorzien van een warme ambachtelijke uitstraling en is gelegen aan de meest toepasselijke straat voor een Groene Weg Slagerij, namelijk de Groenestraat in Nijmegen. Naast ons is een mooie en moderne natuurvoedingswinkel gevestigd, zodat je voor al jouw biologische boodschappen in de Groenestraat terechtkunt.

BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).