Adverteren werkt!

bruisende zaken

vijf frisopgeleide BAS-sers en KAS-sers

vijf frisopgeleide BAS-sers en KAS-sers

01-09-2021

“De opleiding KAS (Keukenassistent, niveau 1) en BAS (Bedieningsassistent, niveau 1) mogen geven, dat was een leuke extra uitdaging voor ons”, aldus werkbegeleider (kok) Remco. “Weliswaar buiten onze comfortzone, maar dat vragen we ook van onze medewerkers.”

“Hoe mooi is het om alles samen te doorlopen, elkaar in de kracht te zetten en samen de uitdagingen aan te gaan. Het mooiste was om te zien hoe de medewerkers gegroeid zijn en de stappen die ze gemaakt hebben”, zegt werkbegeleider (bediening) Marjolein trots. “Deze vorm van BAS en KAS past goed bij deze medewerkers, gezien ze onderwezen worden in de vakvaardigheden en ze de generieke vakken als Nederlands en rekenen niet hoeven te behalen om toch hun diploma te mogen ontvangen. Kortom, leren op maat.” Remco en Marjolein hebben het lesprogramma onderwezen aan de medewerkers van BliXem. De kennis en vaardigheden zijn door SVH Horeca getoetst en geëxamineerd. Dit heeft voor vijf frisopgeleide BAS-sers en KAS-sers gezorgd. Ook komend jaar gaat er weer een nieuwe groep van start bij BliXem.

Mocht je interesse hebben, mail gerust!

DE KRACHT VAN BLIXEM ZIT IN ONZE MENSEN.

Groesbeekseweg 75, Nijmegen | 024-388 86 78 | info@blixemnijmegen.nl | www.blixemnijmegen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).