bruisende zaken

De duurzaamste krullenkapper van Nijmegen!

De duurzaamste krullenkapper van Nijmegen!

01-10-2021

In onze kapsalon zien we ze regelmatig: krullen. Er zijn vele verschillende soorten haren en krullen. Van dik tot dun, haar met een slag, kroeshaar of gepermanent haar, en elk type haar stelt eigen specifieke eisen aan behandeling en bewerking.

De ene krul mag wat meer ruimte krijgen terwijl de andere juist meer behoefte heeft aan ondersteuning. Voor elk type haar en type krul bekijken wij als krullen kapper wat de specifieke behoeften zijn om zo te bepalen welke kniptechnieken en verzorgingsproducten het beste bij jou passen.

De meeste kappers knippen krullen zoals ze steil haar knippen. Bij Kapsalon Flor weten ze dat je krullen anders moet behandelen. Eigenaresse Flor, evenals Imke, heeft veel ervaring in het knippen en verzorgen van krullen. Flor is zelf ook trotse eigenaar van een volle bos krullen. Mede door de Curly Girl Methode (ook wel GC-Methode) weet onze krullenkapper hoe je jouw krullen het beste moet verzorgen. Krullend haar vraagt om een andere benadering dan steil haar, dit betekent niet dat mensen met steil haar geen baat kunnen hebben bij onze methodes.

Ervaar de totale kappersbeleving

• Haarverwennerij pur sag: Jij staat bij ons centraal.

• Jarenlange ervaring en kennis in het knippen van krullen.

• Je ontdekt de echte structuur van je haar, ook bij steil haar!

• Versterkt de veerkracht en vitaliteit van je krullen

• Biedt extra verzorging door onze vegan haarproducten van Authentic Beauty Concept en Rodolphe & Co.

Benieuwd geworden? We vertellen je er graag alles over.

 

Salon Flor | In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty