Adverteren werkt!

bruisende zaken

Al ruim 14 jaar een succesvolle samenwerking!

Al ruim 14 jaar een succesvolle samenwerking!

01-10-2021

Contoura is “the place to be” in Nijmegen om op een wetenschappelijke manier af te vallen en/of je contouren te verbeteren. Zonder pillen, poeders, shakes of diëten, maar vooral gezond eten en bewegen onder begeleiding.

Contoura heeft verschillende behandelingen onder één dak. Naast Ozontherapie, bewegen in de warmtecabine, Energiemeting & voedingsadvies, AVI-SLIM, Bodywrap & Compressietherapieheeft Contoura sinds eind vorig jaar CRYO4: De nieuwste techniek op het gebied van Cryolipolyse behandeling met de grootste pads ter wereld. Je kunt 4 zones tegelijk behandelen in slechts 30 minuten.

Sinds 1 september heeft Contoura ook de nieuwste en het krachtigste EMS bodysculpting apparaat op de markt met maar liefst 5 pads. Trainen zonder inspanning.

Als onderneemster is Az altijd bezig met innoveren en wil de beste behandelingen en apparaten en methodes die op de markt zijn voor zowel vrouwen als mannen! En inmiddels staat ze maandelijks naar volle tevredenheid al ruim 14 jaar in Bruist! Voor meer info kn je terecht op de website van Contoura, Contoura | Van der Brugghenstraat 12 | Nijmegen | 06 16964200 | www.contoura.nl

Ben je ondernemer en wil je meer weten?

Ik heb inmiddels heel veel voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die we zijn aangegaan en ik kan je helpen om op de juiste manier te adverteren.

Bel mij en ik plan graag een afspraak in!

Media-adviseur Frank van Geel is inmiddels alweer acht jaar werkzaam voor Nederland Bruist. Eerst als zelfstandige met zijn eigen bedrijf Frank van Geel Media, waarin hij samenwerkte met franchiser Fausto Sassen, en nu alweer een aantal jaren in loondienst.

De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langsgaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel via 06-430 939 96 of mail naar fvangeel@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).