Adverteren werkt!

bruisende zaken

“Verbouw in plaats  “van nieuwbouw”

“Verbouw in plaats “van nieuwbouw”

01-11-2021

In Bavel staan nog veel typische jaren 70 huizen. Vaak met weinig fantasie gebouwd, maar wel ruim en met grote percelen. Annelies en Paul waren hier eigenlijk niet naar op zoek, wel zochten ze bouwgrond in Bavel waar ze al jaren met veel plezier wonen. “We wilden hier dan ook niet weg, maar zochten iets met meer ruimte, de mogelijkheid tot een slaap- en badkamer beneden en graag met dezelfde voordelen als onze bestaande woning”, aldus Annelies. Hierbij doelt ze op alle eisen van deze tijd waaronder een warmtepomp en zonnepanelen, maar graag ook een ruime tuin en een vrij uitzicht.

Moderne jaren ‘70 woning gerealiseerd in het mooie en gezellige Bavel!

Door hun vele eisen gingen Annelies en Paul in eerste instantie op zoek naar een stuk bouwgrond. Dat dit in hun regio niet altijd even makkelijk is, ontdekten ze al snel. Tijdens deze zoektocht hadden ze al een paar keer contact gehad met Ruud van Roscobouw. Via vrienden wisten ze dat zij goede ervaringen hadden met het bedrijf en dat ze netjes en efficiënt werkten. Het was uiteindelijk ook Ruud die hen erop wees dat verbouw van een bestaande woning wellicht ook een optie zou kunnen zijn. Tijdens de vakantie zagen ze op Funda een ‘saaie’ jaren 70 woning te koop staan. Paul twijfelde, maar Annelies zag direct potentie in het huis, de prachtige tuin en de locatie.

Ze hebben toen een schets laten maken om te kijken of hun wensen reëel waren, zowel op ruimtelijk als financieel gebied. Roscobouw kon het plan snel toetsen wat betreft de haalbaarheid en mogelijkheden. Hierbij scheelde het dat Annelies en Paul al regelmatig in gesprek waren geweest met Roscobouw. Een goed contact tijdens zo’n proces is dan ook heel erg belangrijk. “Tijdens de verbouwing merkten we dat Roscobouw bleef meedenken met ons. Zo kregen we altijd goed advies en konden we bouwen op hun ervaring en expertise. Je denkt zelf niet altijd overal aan en we voelden dat we dingen los konden laten”, aldus Paul.

De verbouwing heeft uiteindelijk vier maanden geduurd. Het huis is echt onherkenbaar, modern en ruim en heeft alles wat in deze tijd gevraagd mag worden van een huis. En zelfs meer dan dat. Met een andere indeling, slaap- en badkamer beneden, aparte werkplekken voor Annelies en Paul, een ruime, strakke woonkeuken en extra hoge deuren met slanke, zwarte kozijnen, is het huis uit de jaren 70 sfeer getrokken.

Roscobouw begeleidt op een persoonlijke en intensieve wijze gedurende de gehele verbouwing. Van ontwerpfase tot oplevering, onze kracht is om u uw zorgen uit handen te nemen. Wilt u hier ook gebruik van maken, neem dan contact met ons op!

www.roscobouw.nl 0412 - 455 50 1 info@roscobouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).