Adverteren werkt!

Column

Volg je gevoel…

Volg je gevoel…

01-12-2021

Als je kiest om je eigen weg te gaan, kun je te maken krijgen met oordelen, onbegrip en meningen van anderen.

Deze oordelen of meningen kunnen nog vele dagen rondspoken in je hoofd. “Wat doe ik verkeerd?” “Wat maakt het uit, dat ik dingen anders doe?” “Waarom zien mensen me niet voor wie ik ben?” Die twijfels zijn zo hardnekkig, dat je er in kunt blijven hangen.

Het maakt je onzeker en het ergste... je gaat je zelfs aanpassen als HAAS™. Je leeft dan in Het-Anti-Afwijs-Systeem©. Je gaat je best doen om de ander te begrijpen en om tegemoet te komen. Je wil de lieve vrede bewaren. Maar doe je iets verkeerd? Nee, want je gevoel is er goed bij. Het is vaak de frustratie van de ander die zich gekwetst voelde in een soortgelijke situatie. Leer je dat je je niet altijd hoeft aan te passen aan de ander. En dat de oordeel van een ander niet jouw gedachten bepalen.

Het programma: Stap in 13 weken uit Het-Anti-Afwijs-Systeem© Word bewust waar jij je energie in stopt en pak de oorzaak aan van je HAAS-gedrag. Kom in beweging om het leven te leven waar je naar verlangt. Vrij van belemmerende overtuigingen, angsten en beperkende programmeringen.

Vlinderhof 17, Oss | 06-27090905 | info@happiness2you.nl www.happiness2you.nl - www.happiness2youacademy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).