BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

bruisende zaken

Opticien op de koffie

Opticien op de koffie

01-12-2021

Geen tijd om naar de opticien toe te gaan? Is het een logistiek probleem om naar de opticien te gaan? Of vind je het gewoon fijn om in je eigen omgeving te zijn? Geen probleem, dan komt de Opticien bij je op de koffie!

‘wij brengen de optiek naar u!’

Met alle voorzieningen die je bij de reguliere opticien vindt. “Ik wil optiek voor iedereen zo toegankelijk mogelijk houden. Of het nu bij de klant thuis is, of op het bedrijf, of ieder andere locatie: ik kom met mijn optiek naar je toe”, vertelt Bjorn. Hij is sinds 2003 werkzaam in de Optiek, sinds 2012 gediplomeerd opticien en aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven.

“Mensen willen ontzorgd worden. Ook kan niet iedereen tijdens openingstijden naar een optiekbedrijf komen. Als ik op locatie ben, zie ik bovendien de praktijksituatie van een klant en waar die tegenaan loopt – soms letterlijk! Op die manier kan ik direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Het prettige is, dat ik met mijn pasbril ook direct kan laten ervaren hoe we het zicht kunnen verbeteren.

“Voor mij staat de klant altijd op nummer één. Ik ben flexibel in zowel mijn werktijden als in het meedenken naar de juiste oplossing. Deze service vind ik erg belangrijk. Ik geef eerlijk advies.”

Bjorn ziet zijn bedrijf als een hybride optiekzaak, want hij werkt zowel online als fysiek. Bjorn: “Online hoor ik je denken? Ja, ik heb zelfs een online paskamer! Upload vanuit eigen omgeving een foto en bekijk welke bril bij jou past. Met één druk op de knop komt de bril dan naar mij, waarna ik een afspraak met je maak voor een oogmeting. Daarbij heb ik zo’n 150 modellen voorradig. Voor ieder wat wils dus!”

Vragen? Loop je ergens (letterlijk of figuurlijk) tegenaan? Bel of mail Bjorn, dan komt hij direct naar je toe!

Bjorn Luijten: 06 51 21 23 86 | info@opticienopdekoffie.nl | www.opticienopdekoffie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP