column

Wie komt ons team versterken?

Wie komt ons team versterken?

01-12-2021

Wij zijn op zoek! Je hoort het goed, wij zijn op zoek naar versterking van onze salon! Wil jij graag aan de slag bij de duurzaamste krullenkapper van Nijmegen?

Wat we van jou vragen: 24
- 32 uur per week beschikbaar (in overleg) Je hebt affiniteit met krullen en/of bent bent bereid te leren en te ontwikkelen Je werkt al
- of hebt een binding
- met duurzaamheid, veganistische producten en plantkleuringen Wat wij jou te bieden hebben: We zijn een informele, gezellige salon in hartje Nijmegen We leggen onze klanten altijd compleet in de watten Bij ons staat altijd de lekkerste koffie klaar We hebben onze eigen relaxte Spotify-list We zijn dol op kunst Wij zijn zelf nooit uitgeleerd dus verwachten van jou dat je ook open staat voor ontwikkeling en scholing We zoeken iemand die past bij onze salon en werkwijze. Denk je dat jij ook bij ons past? Reageer dan vooral! Reacties op deze vacature graag via mail sturen naar: flor@salonflor.nl.

Ervaar de totale kappersbeleving Haarverwennerij pur sag: Jij staat bij ons centraal. Jarenlange ervaring in en kennis over het knippen van krullen. Je ontdekt de echte structuur van je haar, ook bij steil haar! Versterkt de veerkracht en vitaliteit van je krullen Biedt extra verzorging door onze vegan haarproducten van Authentic Beauty Concept en Rodolphe & Co.

Salon Flor | In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie