Column

2022

2022

01-02-2022

De eerste maand van 2022 zit er weer op. Ik kijk als een hele blije rouwbegeleider terug op 2021. Een blije rouwbegeleider, kan dat? Jazeker kan dat.

“Na mijn studie had ik geen idee wat ik wilde. Miranda heeft me geleerd om te gaan met onzeker- heden en het leven met beide handen aan te grijpen!” BENTE, 24 “Miranda heeft me geholpen het overlijden van mijn vrouw een plekje te geven. Samen hebben we een prachtig ritueel bedacht.” JOHN, 56

Ten eerste omdat ik uit eigen ervaring weet dat je na verschrikkelijk ingrijpende gebeurtenissen het leven toch weer als fijn en leuk kunt gaan ervaren. Het is weliswaar een struggle maar met de juiste hulp en aandacht komt er echt weer ruimte voor een lach en ruimte voor vertrouwen dat je het gemis in je eigen leven kunt verweven.
 Ten tweede ben ik heel erg blij met alle mooie reacties die ik heb gekregen op mijn verhaal in de Gelderlander, eind vorig jaar. In de rubriek “Ik mis je” vertelde ik over het verlies van mijn vader en stilgeboren zoontje. Verdriet gaat een leven lang mee was de strekking van mijn verhaal. Ik vind het hartverwarmend om te ervaren dat mensen zich herkennen in mijn verhaal en zich erdoor gesterkt voelen.

Ten derde ben ik blij omdat er steeds meer aandacht komt voor rouw, óók op de werkvloer. Dat vind ik heel erg nodig, want we krijgen allemaal vroeg of laat met rouw en verdriet te maken.

Worstel jij met jouw gevoelens van rouw en verdriet? Bel me eens om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Professional op het gebied van: Rouw- en verliesbegeleiding Ritual coaching (Loopbaan)coaching HR management

Praktijk voor lef, levenslust & levenskunst. Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43 82 84 24 welkom@rouwkostentroostvoer.nl www.rouwkostentroostvoer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty