column

Beweeg terwijl je zit

Beweeg terwijl je zit

01-03-2022

Onze levensstijl zorgt voor velen van ons dat we langere tijd achter elkaar moeten zitten. Gemiddeld brengen we maar liefst acht uur per dag zittend door. Of we nu veel zitten op het werk of thuis, onze lichamen zijn erop gebouwd om te bewegen.

ACTIE Nu met een gratis voetenbank

Bij Gaertner vind je een ruim aanbod aan Varier Stoelen. De collectie van Varier bestaat uit stoelen en fauteuils voor thuis en op het werk. De Varier stoelen zorgen ervoor dat u uw zithouding varieert en tijdens het zitten beweegt. Het design en de vorm van de stoelen zorgen ervoor dat de natuurlijke activiteit van het lichaam wordt gestimuleerd. Deze stimulans zorgt voor een verbeterde zuurstoftoevoer en een actieve bloedcirculatie. Dit heeft als positief effect dat uw concentratievermogen stijgt.

Breng gerust eens een bezoekje aan de Heyendaalseweg om een kijkje te komen nemen in de showroom. Deze maand heeft Gaertner een leuke actie. Bij aankoop van een Varier fauteuil Kokon of Peel krijg je een gratis voetenbank. Wegens grote vraag is de actie verlengd tot en met 31 maart.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl www.gaertner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere