Opvallen? Adverteer in Bruist

column

bijzonder  smaakvol  stukje kip

bijzonder smaakvol stukje kip

01-04-2022

Wist u dat wij alleen maar de Kemper Landhoen verkopen? Dit is een uitzonderlijk ras met een uitzonderlijke smaak.

Kijk voor meer info op www.kemperkip.com

100% biologisch en onderscheiden met het 3 sterren beter leven keurmerk van de Dieren-bescherming. Deze kippen zijn gehuisvest in grote hokken, waar ze rustig kunnen scharrelen in het strooisel. En uiteraard hebben ze een vrije uitloop naar buiten. De dieren hebben zo alle gelegenheid om in hun eigen ritme en natuurlijke tempo een optimale groeiperiode te doorlopen, die twee keer zo lang als bij een gewone kip. Er worden geen groeibevorderaars of preventief antibiotica gebruikt.

Dit zorgt er uiteindelijk voor dat wij een mooi, stevig en bijzonder smaakvol stukje kip verkopen. Wij verwerken de kippen zelf van kop tot staart, dus wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen. Van een mooi stukje kipfilet of kippenbout tot karkassen voor de soep. Kom naar onze winkel en laat u verrassen door ons prachtige assortiment.

Onze moderne, biologische slagerij De Groene Weg Nijmegen is voorzien van een warme ambachtelijke uitstraling en is gelegen aan de meest toepasselijke straat voor een Groene Weg Slagerij, namelijk de Groenestraat in Nijmegen. Naast ons is een mooie en moderne natuurvoedingswinkel gevestigd, zodat je voor al jouw biologische boodschappen in de Groenestraat terechtkunt.

Meer weten over ons vlees? Kijk eens op de website of kom langs in de winkel. Wij vertellen je er alles over!

BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).