Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Werken aan en met je rouw

Werken aan en met je rouw

01-06-2022

Als je iemand verloren bent die je dierbaar is of je verliest iets waar je enorm aan gehecht bent, kan het zijn dat je even helemaal niet meer weet wat je moet doen.

“Na mijn studie had ik geen idee wat ik wilde. Miranda heeft me geleerd om te gaan met onzeker- heden en het leven met beide handen aan te grijpen!” BENTE, 24 “Miranda heeft me geholpen het overlijden van mijn vrouw een plekje te geven. Samen hebben we een prachtig ritueel bedacht.” JOHN, 56

Rouwen kost tijd, kost energie en vraagt ook een actieve houding. Actief bezig zijn met het feit dat de dierbare er niet meer is. Of dat je die baan, waar je zoveel voldoening uit haalde, echt niet meer hebt, de toekomst er echt anders uitziet dan je steeds dacht.

Erkennen van dat gemis, van dat verlies is essentieel om een volgende stap te kunnen maken. Erkennen kan door er veel over te praten en je gevoelens en emoties echt te doorléven.

Erkennen kan ook door iets te gaan doen! Samen met Ellis Schoonhoven van De Nieuwe Creatieven (www.denieuwecreatieven.nl) verzorg ik een dag waarin we actief aan de slag gaan met jouw rouw. Er is ruimte om te praten over je verlies, er is ruimte om te gedenken. En er is ruimte om met je handen aan de slag te gaan en met albast of speksteen een tastbare herinnering te maken.

En écht! Iedereen kan dat. Je hoeft geen beeldhouwer te zijn, geen kunstenaar van beroep of mega creatief. De enige intentie die nodig is, is dat je rouwarbeid wilt verrichten.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met me op via 0643828424 of stuur een mail aan welkom@rouwkostentroostvoer.nl.

Professional op het gebied van: Rouw- en verliesbegeleiding Ritual coaching (Loopbaan)coaching HR management

Praktijk voor lef, levenslust & levenskunst. Kaaplandstraat 54, Nijmegen 06 - 43 82 84 24 welkom@rouwkostentroostvoer.nl www.rouwkostentroostvoer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering