Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Klaar om weer uit te gaan?

Klaar om weer uit te gaan?

01-06-2022

Na een lange tijd is het weer mogelijk om uit te gaan naar theaters, festivals en concerten. Dan wil er natuurlijk wel tiptop uitzien. Wist je dat je bij ons terecht kan om er helemaal partyproof uit te zien?

Tot eind Juni €10,- KORTING op gellak bij handen & voeten! samen van €60,- NU voor €50,-

Wat dacht je van een fijne gelaatsbehandeling? Onze behandelingen zijn inclusief epileren, harsen en verven. Kijk voor de diverse mogelijkheden op onze site.

Geef jouw nagels de mooiste kleuren, zodat ze lekker opvallen tijdens een feestelijk moment. Wij hebben keuze uit meer dan 100 kleuren. Voor ieder wat wils. Of een spraytan behandeling met ons exclusieve merk Siennna X? Een mooie sunny glow geeft jouw party outfit de finishing touch! Make-up voor ieder moment van de dag. We zijn exclusief verkooppunt van Make-Up Studio. Prachtige make-up met mooie pigmenten en veel kleurkeuze. Hiermee laat je je gezicht stralen of het nu overdag of ‘s avonds is. Let it shine! Kom langs voor advies.

Schitterende zomernagels

Wil jij ook met mooie nagels de hele zomer door? Bij ons blijft je gellak zeker drie weken mooi zitten. En op je teennagels wel langer dan 6 weken. Dus je hebt extra lang plezier van mooie en stevige nagels. Laat je nagels schitteren tijdens het prachtige zomerweer! We hebben een ruime keuze van meer dan 100 kleuren.

Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’ biedt een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaats-behandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellness-behandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

www.beautyandwellnesscareluna.nl Lavendel 256, Cuijk | 06-48086594 | IJsselkade 9a, Doetinchem | 06-10516864 | info@beautyandwellnesscareluna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).