bruisende zaken

Dé specialist in totaalafbouw

Dé specialist in totaalafbouw

01-08-2022

Als kind ging Mitch de Veer regelmatig met zijn vader Toon mee naar zijn werk in de bouw om een handje te helpen. Al snel kreeg hij de smaak te pakken. Tien jaar geleden bundelden beide mannen hun krachten en begonnen ze hun eigen bedrijf: De Veer Montage, dat afbouwwerkzaamheden verricht voor hoofdzakelijk bedrijven. Onlangs betrokken zij een nieuw pand aan Stevenskerkhof 46 te Nijmegen.

tien jaar vakmanschap

“We werken aan circa 300 projecten per jaar”, vertelt Mitch. “We verzorgen de complete binnenafwerking voor o.a. bedrijfspanden, appartementencomplexen en ziekenhuizen. We zijn begonnen met het aanbrengen van (scheidings)wanden en (systeem)plafonds, maar inmiddels doen we bijvoorbeeld ook stuc-, schilder- en timmerwerk. Desgewenst bieden we een totaalpakket. We opereren niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland.”

Diversiteit aan projecten

Een greep uit de vele projecten. De Veer Montage is betrokken bij de renovatie van het kantoor van voetbalstadion De Goffert in Nijmegen en werkte nog niet zo lang geleden mee aan de realisatie van het oogstrelende Porsche Centrum Rotterdam, evenals de afbouw van twintig winkels in The Style Outlet in Amsterdam.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De flexibiliteit en de snelheid waarmee wordt gewerkt vormen de grote kracht van De Veer Montage. “Het laatste is mogelijk doordat we serieus werk maken van de voorbereiding van projecten. We maken bovendien zoveel mogelijk al van tevoren klaar in onze eigen werkplaats. Des te minder tijd hebben we nodig voor de daadwerkelijke werkzaamheden op de bouwplaats. Maar alles staat of valt natuurlijk met de juiste vakmensen. In de loop der tijd hebben we een vaste groep professionals om ons heen verzameld, die net als wij streven naar het beste resultaat.”

Stevenskerkhof 46, Nijmegen 06 – 55890283 info@deveermontage.nl www.deveermontage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie