Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

De comeback van de loafer

De comeback van de loafer

01-09-2022

Op het moment dat ik dit schrijf vallen de mussen van het dak en ondertussen komt de najaarscollectie ook alweer volop binnen. We zijn terug van vakantie en we maken ons klaar voor een nieuw seizoen!

Eerlijk is eerlijk: ik geniet heel graag nog even van het mooie weer. Ik moet nog even niet denken aan warme winterboots, maar dat hoeft ook niet, want we hebben een hoop items die je nu al draagt.

In onze collectie vind je weer allerlei gave sneakers en loafers. De loafer maakt al een paar seizoenen een comeback. Ik ben dol op deze heerlijke makkelijke instappers. Ze hebben vaak toffe kettingen op de klep en we hebben veel mooie materialen in onze collectie.

Een ware eyecatcher is de roomwitte gecapitonneerde instapper van DL Sport.

Loafers stralen luxe en vrouwelijkheid uit én hebben comfortabele platte zolen. We hebben er voor dit najaar dan ook veel ingekocht, ook met uitneembaar voetbed én in verschillende wijdtematen. Ze combineren makkelijk met wijde pantalons, een mooie jurk of gewoon onder jeans. Kortom, onmisbaar in de garderobe dit najaar én ook al fijn als het ’s avonds afkoelt op een mooie zomerdag.

Geïnspireerd? Kom eens snel kijken in onze winkel of op onze webshop! Natalie Jagtenborg Eigenaresse Theo Jansen Schoenen

Passage Molenpoort 2, Nijmegen 024-6844263 | www.theojansenschoenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).