Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Sta jij ook op scherp?

Sta jij ook op scherp?

01-09-2022

Ken je dat? Je ergert je aan het gedrag van jouw collega en je vindt daar ook van alles van. ‘Waarom houdt degene zich niet aan jullie gemaakte afspraken? Je wordt niet gezien door jouw leidinggevende, terwijl je nog zo hard aan het werk bent!’

Ondertussen loopt bij jou de spanning op, wat ongemakkelijk voelt, en vind je het lastig om daarmee om te gaan. Eenmaal thuis; krijgt jouw partner de volle laag, kan degene niets goed doen en gooi je alles eruit ga je als een tornado tekeer door van alles aan te pakken of maak je nog snel dat ‘werkklusje’ af voel je alle energie uit jouw lijf wegtrekken, wil je het liefste op de bank liggen en ben je ondertussen al ‘vertrokken’ Herkenbaar? Dat je niet meer logisch kunt nadenken en zo snel mogelijk van het ongemak af wilt wat je op jouw werk hebt opgelopen? Je voelde je niet gezien – niet gehoord – niet ondersteund door jouw omgeving, wat zorgde voor een trigger. Je kwam in de positie van een aanklager – redder – slachtoffer.

Ik ga graag met jou aan de slag zodat je vanuit jouw ‘drama’ weer grip krijgt op jouw gedrag.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Kijk op www.werkbewust.nl. Ik ontmoet je graag!

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10017 - Wijnhandel Halve Morgen