Opvallen? Adverteer in Bruist

BRUISENDE COLUMN

Heerlijk slapen in een  oase van rust

Heerlijk slapen in een oase van rust

30-11--0001

It’s wintertime! Het wordt steeds vroeger donker, waardoor de nachten langer lijken en je meer en meer behoefte krijgt om heerlijk te cocoonen in je warme bed. Wel zo fijn als je slaapkamer dan echt een oase van rust is waar jij optimaal kunt ontspannen.

Rust in je slaapkamer zorgt voor rust in je hoofd

Less is more zou dan ook eigenlijk het uitgangspunt moeten zijn bij het inrichten van je slaapkamer. Heel leuk al die tierelantijntjes en bonte kleuren, maar bewaar die liever voor elders in je huis.

In de slaapkamer raden we aan om voor koele kleuren als blauw, wit, grijs en groen te gaan. Ideaal voor de slaapkamer, want deze koele kleuren zullen je in een rustgevende sfeer brengen. Iets te saai naar jouw zin? Je kunt de boel natuurlijk altijd opfleuren met bijvoorbeeld kussens met wat meer kleur of een kleurrijk kleedje voor naast je bed.

Licht is ook een belangrijk element in je slaapkamer. Een lamp die het hele vertrek goed verlicht, is natuurlijk altijd handig, maar zorg daarnaast ook voor wat dimbaar sfeerlicht. Bijvoorbeeld in de vorm van leeslampjes op je nachtkastjes, voor als je ’s avonds nog even een boek wilt lezen. Kies dan wel voor varianten die dimbaar zijn, zodat je er ook een rustgevende (en wellicht romantische) sfeer mee kunt creëren.

Ultieme cocoonplek

Het bed an sich is natuurlijk het belangrijkste meubelstuk in de hele kamer. Dat dit heerlijk moet liggen, spreekt voor zich. Maar als je er echt de ultieme cocoonplek van wilt maken, betekent dit ook dat je er comfortabel moet kunnen zitten om in alle rust een boek te lezen, een kopje thee te drinken of waar je ook maar behoefte aan hebt. Met een aantal zachte kussens bereik je vrij eenvoudig dit doel.

Een opgeruimde slaapkamer zorgt ook voor meer rust. Laat je kledingstukken dus niet overal slingeren, maar doe deze meteen in de wasmand of in je kledingkast en ruim ook andere rondslingerende ‘troep’ meteen op.

Wil jij ook een fijne slaapkamer? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

Nijmegen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering