08235 - More-Itz

bruisende zaken

Voel je thuis en vertrouwd

Voel je thuis en vertrouwd

01-01-2023

Booij Parket is een zaak van ambachtelijke vloeren, gelegd door een professioneel parketteur. Chris heeft reeds 25 jaar ervaring in het vak. Hij en Corina hebben een winkel in het mooie Elst Gelderland en werken in heel Nederland en omstreken.

WE DENKEN GRAAG MET je MEE

Ze verkopen en plaatsen vloeren en knappen ze op. Parket, planken, patroon-vloeren en ze verkopen ook pvc en laminaat. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in vloerverwarming en in hun mooie winkel vind je ook lederen tassen, huis-geuren, verlichting en diverse accessoires.

Booij Parket zorgt voor renovatie, intensief reinigen, onderhoud, aanhelen en opknappen van de vloer. Zo onderhouden ze grote projecten voor bijvoorbeeld bibliotheken, sporthallen en kantoren.

Corina: “Om een vloer te kunnen leggen heb je wel wat lef bij nodig. Zeker voor de visgraat- en patroonvloeren waarin wij gespecialiseerd zijn. Die zijn net iets aparter. Een houten vloer is duurzaam om in huis te hebben. Het voelt lekker aan je voeten en kan ook met vloerverwarming. We staan bekend als klantgericht en gaan naar onze klant toe. We denken graag mee, op basis van de gewenste sfeer, het budget en we kijken hoe een reeds geplaatste vloer te behandelen. Dat laatste is iets om niet te lang uit te stellen. Er zijn zoveel mogelijke variaties in advies. Vloeren zijn er in verschillende materialen en kunnen op zoveel manieren behandeld worden. Schuren, lakken en oliën in diverse kleuren. Met onze eigen kleuren, die we zelf maken. De mogelijkheden zijn er bij ons.” Booij Parket, een plek waar de koffie al klaar staat.

Bezoek de webshop voor o.a. de mooiste woonaccessoires !

Industrieweg Oost 5b, Elst (GLD ) 0481 745 296 / 06 303 60 855 info@booijparket.nl www.booijparket.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10017 - Wijnhandel Halve Morgen