bruisende zaken

Wijn met een  verhaal

Wijn met een verhaal

01-01-2023

Op zoek naar een leuk cadeau of relatiegeschenk? Denk dan ook eens aan een goede fles wijn. Juist buiten de drukke decembermaand kun je je hiermee onderscheiden. Bij Wijnhandel Halve Morgen heb je alle keuze. De zaak heeft meer dan 500 wijnen in het assortiment, afkomstig uit alle windstreken.

Tip: Het complete assortiment van Wijnhandel Halve Morgen is tevens te bestellen via de webwinkel www.halvemorgen.nl

“Van betaalbare wijnen voor dagelijks gebruik tot exclusieve wijnen voor speciale gelegenheden”, vertelt eigenaar Danny van Leersum. “Ongeveer de helft daarvan betreft eigen import. We bezoeken regelmatig wijnbeurzen en reizen naar het buitenland om bijzondere pareltjes te vinden. Alle wijnen kunnen we personaliseren in de vorm van bijvoorbeeld een naam of logo op het etiket, eventueel met nootjes of kazen erbij. Daarmee geef je altijd iets unieks cadeau.”

Wijnen uit de streek

Moldavische wijnen zijn bij het grote publiek nog relatief onbekend. “Dat terwijl Moldavië een echt wijnland is. Moldavische wijnhuizen leveren een verrassend hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs. De wijnen zijn bovendien zacht van smaak en daarmee zeer toegankelijk.” Momenteel vormen lichte wijnen met een laag alcoholpercentage een trend. “Zoals HopHout Thee van Betuws Wijndomein. Bijna nog lekkerder dan gewone wijn en alcoholvrij. Van Betuws Wijndomein bieden wij overigens het hele assortiment aan, heerlijke wijnen uit de streek.”

Ontdekkingsreis

Juist omdat wij rechtstreeks contact hebben met producenten, kunnen we veel vertellen over het verhaal achter de wijn. We adviseren met plezier over welke wijnen het beste passen bij specifieke gerechten. Maar we nemen mensen ook graag mee op ontdekkingsreis. Op vrijdag en zaterdag hebben we altijd wat wijnen open staan om te proeven en in het voor- en najaar organiseren we traditiegetrouw een grote proeverij in onze sfeervolle wijnkelder. We zien het als een uitdaging om erachter te komen wat iemand lekker vindt. Gelukkig vinden we in negen van de tien gevallen een goede match!”

Voor iedere smaak en iedere gelegenheid

Kleine Molenstraat 19A, Elst | +31 (0) 481-374464 | info@halvemorgen.nl | www.halvemorgen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty