Column

Het GGZ café gaat weer van start!

Het GGZ café gaat weer van start!

01-01-2023

Er is veel verborgen leed in ons land. De cijfers liegen er niet om. Ruim een kwart van de Nederlanders heeft in 2022 een psychische aandoening gehad. Dit is sinds 12 jaar een grote stijging volgens het Trimbos Instituut. Als we kijken over het gehele leven, heeft zelfs 48 procent van de Nederlanders ooit een psychische aandoening gehad. Met name volwassenen, maar ook jongvolwassenen en studenten kampen met een depressie en/of angststoornis (wel of niet in combinatie met) en misbruik van alcohol en drugs.

De naastbetrokkenen van iemand met een psychisch probleem hebben er verdriet om, maken zich zorgen en weten vaak niet wat te doen. Al met al genoeg redenen om er niet over te praten.

Toch wil ik eenieder uitnodigen om wel het gesprek aan te gaan! Voor wie te maken heeft met een psychische kwetsbaarheid als professional, naastbetrokkene of nieuwsgierige burger, ga ik dit jaar weer van start met het GGZ-café! Op een laagdrempelige manier geef ik GRATIS voorlichting over een psychisch probleem in de bibliotheek in Wijchen.

Het delen van kennis zorgt voor meer begrip en verbinding. Nieuwsgierig geworden? Kijk regelmatig op mijn site voor het huidige programma en bij de agenda van www.bibliotheek-wijchen.nl, zodat jij je direct kunt aanmelden.

Ik denk graag mee over de mogelijkheden.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Ik ontmoet je graag!

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty