bruisende zaken

Ervaar haarverwennerij pur sang 		bij een totale kappersbeleving

Ervaar haarverwennerij pur sang bij een totale kappersbeleving

01-02-2023

We focussen ons op jouw identiteit en natuurlijke haarval. Welk kapsel past het beste bij jouw persoonlijkheid, haarstructuur en wensen? Onder het genot van een lekkere kop koffie bespreken we jouw behoeften. Één ding is zeker, jij vertrekt met een glimlach en het perfecte kapsel uit onze salon.

Ben je op zoek naar een dameskapper die jou goed kan adviseren over een haardracht, kleur of stijl die ook nog eens perfect bij jou past? Daarvoor kun je uitstekend terecht bij Kapsalon Flor uit Nijmegen. Ons team is gespecialiseerd in de natuurlijke haarval en bepalen aan de hand van jouw wensen en identiteit wat het beste bij jou past. Wij beoefenen het kappersvak al meer dan 20 jaar met ontzettend veel passie en expertise. Ook met jouw krullen kun je bij ons terecht. Maar ook voor andere type haar of een traditioneel kapsel, ben je in goede handen bij Kapsalon Flor.

Bij Kapsalon Flor ervaar je haarverwennerij pur sang. Bij onze dameskapper kom je voor een totale kappersbeleving en echt even tijd voor jezelf. Of het nu gaat om een knipbeurt, een volledige nieuwe kleur, het aanbrengen van high- of lowlights of een permanent. Bij deze dameskapper kom je als herboren thuis. Wij vinden het belangrijk om een goed en eerlijk advies te geven over wat mogelijk is met jouw haar. Tijdens een behandeling sta jij centraal. In onze salon geniet je van een fijne sfeer, lekkere koffie, goede muziek en persoonlijke aandacht. Je voelt je echt even thuis.� De ultieme kapsalon beleving: haarverwennerij pur sang! � Gemoedelijke en prettige sfeer met een goede bak koffie en lekkere muziek � Altijd op de hoogte van de laatste haartrends � Vegan kapper: hanteren en verkopen als enige kapsalon in Nijmegen o.a. het diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept � Streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo min mogelijke belasting op het milieu � Ook de kapsalon voor heren, kinderen of specifieke wensen zoals krullenBen je nieuwsgierig naar ons? Breng een bezoek aan onze kapsalon in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak.

In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering